Opet u zatvor : Goli otok - Hegedušić, Željko (1971)
U donjoj polovici formata na lijevoj strani prikaz ženskog akta u poluprofilu na stolcu, u gornjoj polovici grupica nagih muških i ženskih likova u profilu predvođena vojnikom, u pozadini na lijevoj strani zgrade s prozorima s rešetkama.