Zanati - Lovrenčić, Ivan, slikar (1971)
U gornjoj polovici formata s lijeve strane prikaz prednjeg dijela tijela goveda sa sjekirom posred glave, na desnoj svinja s nožem u ustima, a u desnom gornjem uglu tanjur s prekriženim nožem i vilicom. U donjem dijelu, od gornjeg odvojenom crtom, po sredini prikaz goveđe lubanje sa dva cvijeta u zubima, s obje strane koje po jedna donja goveđa čeljust.