[Zanati I] - Lovrenčić, Ivan, slikar (1971)
Prikaz razapete goveđe kože razdijeljene na nepravilne plohe, oko koje raspoređene dvije ljudske noge u različitim cipelama s donje strane, dvije bose noge s lijeve strane, ruka koja drži rukavicu i ruka s nožem s gornje, te dvije goveđe noge s desne strane.