[Sa sela] - Dujšin-Ribar, Cata (1960)
U prvom planu prikaz tri seljanke s košaricama na glavi, u pozadini dva muškarca koja nešto nose na puteljku sa raslinjem uz rubove. Na poleđini pejzaž sa grupicom ljudi koji rade na putu.