[Alkoholičar] - Testen, Ambroz (1981)
Kompozicija sa prepoznatljivim prikazom muške glave u profilu u gornjem lijevom, te naznakom istog motiva u gornjem desnom uglu, zmijom ispruženom po vertiklanoj osi duž čitavog prikaza, te mrljastim, okruglastim oblicima.