[Tema iz Biblije] - Testen, Ambroz (1980)
Prikaz lika s otvorenom knjigom i velike ptice sa zmijom u kandžama. Na poleđini, obrnuto u odnosu na prikaz sa prednje strane, skice biblijskih scena pastelom i tušem u boji unutar četiri uokvirena kvadratna polja.