[Skica za križni put] - Testen, Ambroz (1981)
Apstraktna kompozicija realizirana namazima pastela i tuša. Na poleđini pet kvadratnih uokvirenih polja sa scenama križnog puta ostvarenim pastelom i tušem u boji.