[Djevojčica za stolom] - Mezdjić, Antun (1939)
Prikaz djevojke koja sjedi i čita držeći knjigu u rukama. Na poleđini, obrnuto u odnosu na prikaz sa prednje strane, skica stojećeg lika muškarca u poluprofilu, izvedena tušem.