[Dvije figure] - Kavurić-Kurtović, Nives (1975)
Dva stilizirana, izdužena, izvijena ljudska lika od kojih onaj sa lijeve strane ima krilca i jabuku iza glave. U dnu po sredini cvijet, iznad otisak ruke u negativu.