Ilustracija za Jenko: obitelj vojvode Hrvoja - Šercar, Hrvoje (1973)
Prikaz grba sa motivom ruke u viteškom oklopu sa mačem u lijevoj, te lava uspravljenog na stražnje noge u profilu u desnoj polovici.