[Nacrt za plakat NSB-a] (1986)
U prvom planu po sredini frontalni prikaz lika žene koja korača držeći maketu zgrade kubičnog oblika u naručju, u pozadini preko čitave plohe rasprostrt pejzaž sa grupicama seoskih kućica i raslinjem. U gornjoj polovici formata gotovo identičan ženski lik, ali do linije bedara, te četiri sličice.