Književnik Drago Kekanović - Goll, Predrag (Osijek, 1975)
Prikaz glave muškarca u poluprofilu sa brčićima, oslonjene o lijevu ruku.
Desno gore olovkom: Gol, sredina dolje olovkom: Književnik // Drago Kekanović, // sastanak redakcije // Revije, Osijek, 28. V 75.
Keywords: olovka