Mobilni crtež AB - Šutej, Miroslav (1970)
Na papirnoj podlozi sa pravokutnim mrežastim rasterom linija iscrtanih flomasterom, duž središnje vertikalne osi pričvršćene trake od papira na krajevima kojih su nalijepljeni, također papirnati, krugovi sa linearnim motivima.