Folk crtež - Šutej, Miroslav (1981)
Trake od papira vertikalno nanizane jedna do druge. Uz gornji rub naljepljeni su komadići krep-papira. Na trakama zaljepljeni komadići papira, te iscrtan linearni ornament tušem i temperom.