[Studija skakača] - Glumac, Sergije (1935)
Muškarac atletičar u skoku. Jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u velikom raskoraku. Ruke su mu u velikom zamahu: jedna ispružena naprijed, a druga nazad.