[Pir] - Glumac, Sergije (1935)
Na prikazu nalik na mozaik, mladi muškarac i žena plešu, a oko njih su upaljene svijeće. U prednjem planu ispred njih, sluga s pladnjem voća, te desno dolje stol sa čašama, vrčem i plitkom zdjelom.