[Reklama za mineralnu vodu] - Glumac, Sergije (1935)
Jedna ruka u profilu drži dvije čaše mineralne vode, a druge dvije ruke su ispružene prema čašama. U sredini dolje mali crtež boca i dvije čaše na pladnju.