[Reklama za industriju konzervi Kalinik] - Glumac, Sergije (1950)
Prikaz kamiona frontalno sprijeda, odozada i u profilu. Kamion je pun proizvoda, a na vrhu je velika reklama za industriju konzervi Kalnik iz Varaždina.