Glavni griesi : pripovjetke za puk - Sajvert, Milena (Družtvo Pučka knjiga za ćudorednu i gospodarstvenu prosvjetu naroda ;, 1893)
Sadrži šest poučnih priča iz života na temu ljudskih slabosti, grijeha (oholost, škrtost, srditost) kao i lijepih plemenitih vrlina.