[Peta zemaljska 1940] - Lovrenčić, Ivan, slikar (1980)
Put, iz kojeg izviru ruke, vodi do sela i stabla iza kojeg se nalazi vuk sa nožem. Iznad svega lete ptice nalik ljudskim kosturima ispod kojih padaju noževi.