[Ilustracija za priču] Čađave zgode D[ragutina] Horkića - Marks, Aleksandar (1971)
Prikaz dijela vlaka sa vlakovođom koji izviruje iz lokomotive i naginje se prema željezničaru koji sjedi na zemlji pokraj pruge.