[Skica za sliku sv. Matej] - Proksch, Josef (1859)
Skica za dekoraciju pandantiva sa poprsjem Sv. Mateja sa perom u desnoj ruci i njigom koju mu pridržava anđeo sa njegove lijeve strane; na preostaloj zidnoj plohi vegetabilni ornamenti.