[Predložak ilustracije za naslovnu stranu za] Borba u tuđini - Šebalj, Ivo (1948)
Prikaz zbijene grupice muškaraca koji koračaju, u pozadini naznake zgrade sa nizom prozora; duž desnog ruba temperom: BORBA U TUĐINI, dio teksta koji slijedi nečitak.