Pieta - Jordan, Vasilije (1990)
U lijevom dijelu prikaza skupina ljudi i Pieta rađeni dosta isprekidanim linijama i tamnim tonovima. U desnom dijelu , na sredini izduljena masivna građevina. Cijelim crtežom dominiraju smeđi tonovi.