[Ilustracija za] Tri priče za djecu Vladimira Nazora : 1. i 2. omotni list (1920)
Ilustracija za omotne listove knjige, u gornjem dijelu crteža tekst knjige, središnji dio sastavljen iz četiri romba od kojih su tri ispunjena crtežom.