Dostojevski - Idiot : [nacrt za plakat] - Bućan, Boris, likovni umjetnik (1981)
Prikaz sjedećeg muškog lika u dugoj halji s aureolom s ucrtanim križem, koji u krilu drži nagu ženu, također s aureolom.