Der Nimb - Crnčić, Menci Clement (1903)
Prikaz muškarca velike glave en face, odjevenog u kostim mušketira s okruglim ovratnikom, rukavicama, dugim mačem za pojasom, šeširom s perom u desnoj ruci, te dugim čizmama s mamuzama. Na poleđini išarana skica profila muškarca do linije nosa, okrenuta obrnuto u odnosu na prikaz s prednje strane.