[Oton] Iveković - Crnčić, Menci Clement (1903)
Prikaz muškog poprsja u poluprofilu. Glava izrazito izduženog oblika, poluzatvorene oči, dug nos, zašiljeni brkovi, odjeven u odijelo s košuljom i kravatom.