Tresić [Pavičić Ante] - Crnčić, Menci Clement (1903)
Prikaz poprsja muškarca u profilu. Sitne oči s naočalama, izrazito dug nos, zašiljeni brkovi, odjeven u odijelo s košuljom visokog ovratnika i kravatom. Na poleđini polje išarano olovkom.