[Bela] Čikoš-Sesija - Crnčić, Menci Clement (1903)
Prikaz muškarca velike glave en face, a tijela u blagom poluprofilu. Nos izrazito širok, dugi zašiljeni brkovi, jaka donja usnica, brada. Odjeven u odijelo s košuljom i prslukom.