[Tomislav] Ivkanec - Crnčić, Menci Clement (1903)
Prikaz glave muškarca u poluprofilu. Poluzatvorene oči, izrazito dug nos, zašiljeni brkovi, poluotvorena usta, visoki ovratnik košulje.
Sredina desno olovkom: M Cl C, lijevo gore olovkom: Ivkanec
M-I-130. - Zagreb . NSK, 2003. - 1 negativ : kolor ; 120 mm.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: olovka; olovke u boji