Bosnien Autotour 1908 - Crnčić, Menci Clement (1908)
Prikaz ceste s kolima i kočijašem koji bičem zamahuje na dva konja u blagom propnju.
Desno dolje tušem: Menci Cl Crnčić, na poleđini lijevo gore olovkom: bos. Autotour 1908
Pregledano
Keywords: Genre scene -- crteži -- Hrvatska; Tuš