[Srđan] Tucić - Crnčić, Menci Clement (1905)
Prikaz poprsja muškarca en face, glave trokutastog oblika, sitnih očiju, naglašenih ušiju i jake, četvrtaste brade, odjevenog u odijelo s košuljom podignutog ovratnika, te prslukom. Na poleđini dio uokvirene skice olovkom.