Reichberger - Crnčić, Menci Clement (1905)
Prikaz poprsja muškarca en face, s kapicom na glavi, sitnih očiju, dugog nosa, zašiljenih brčića i oble brade, odjevenog u odijelo s grančicom u zapućku, t e košulju s kravatom, sa cigaretom u desnoj ruci.