Dem Senator - Crnčić, Menci Clement (1905)
Prikaz poprsja muškarca u profilu, krupnije glave, s brčićima, cigaretom u ustima i naglašenim podbratkom, odjevenog u odijelo s košuljom podignutog ovratnika, kravatom i prslukom.