[Tabla] 34 : slikar i model - Šebalj, Ivo (1983)
Na polukartonu nalijepljen crtež s prikazom muškog lika s glavom u profilu, a tijelom sugeriranim raznosmjernim potezima pera, smještenog uz lijevi rub štafelaja, te ležećeg ženskog akta ispred istoga.