[Tabla] 10 : [slikar i model] - Šebalj, Ivo (1983)
Na polukartonu nalijepljeno pet crteža različitih dimenzija s prikazima muških poprsja izrazito izduljene glave u profilu s kistom i paletom u rukama, te ženskih aktova ispred slikarskih platna.