[Ilustracija za sporednu naslovnu stranu za Andersenove odabrane priče i pripovijesti] (1922)
Po središnjoj vertikalnoj osi dvostruko uokvirenog pravokutnog polja, prikaz pauna u profilu na visokom postolju vitke noge.