[Ilustracija za naslovnu stranu za Andersenove odabrene priče i pripovijesti] (1922)
Po središnjoj vertikalnoj osi dvostruko uokvirenog pravokutnog polja, prikaz pauna u profilu na visokom postolju vitke noge.