[Ilustracija za Andersenove odabrane priče i pripovijesti] (1922)
Unutar ovala u prvom planu obronci brežuljka i ogradni zid sa zatvorenim vratima, u drugom bujno raslinje, a u pozadini na vrhu brežuljka palača.