[Ilustracija za Andersenove odabrane priče i pripovijesti] : Crvene cipele (1922)
Prikaz lika glave okrenute u profilu, a tijela u poluprofilu, ruku podignutih i raširenih, koji skakuće po podlozi u obliku vitice.