[Ilustracija za Andersenove odabrane priče i pripovijesti] : Dijete u grobu (1922)
Po sredini prikaza zatvorena polukružna vrata. S lijeve strane vrata lebdi anđeo s djetetom u naručju, s desne strane žena s maramom n glavi kleči i ruke pruža prema vratima.