[Ilustracija za] Vallis Aurea D. Jeličića - Šercar, Hrvoje (1973)
Prikaz tri crkve s tornjevima baroknih oblika i okolnim zgradama na otvorenoj knjizi na lijevoj stranici koje stoji: VALLIS, a koja počiva na obrnuto postavljenoj mitri sa grbom po sredini unutar kvadratnog polja.