[Plakat izložbe Korijen razmišlja - bibliofilsko izdanje zbirke Biškupić I] - Trtovac, Dino (1986)
U gornjoj polovici formata plakata kvadrat sa središnjim pravokutnim oblikom flankiranim sa vertikalnim mrljastim namazima sa svake strane. Ispod prikaza, u donjoj polovici formata plakata tekst sa podacima o izložbi: KORIJEN RAZMIŠLJA // BIBLIOFILSKO IZDANJE ZBIRKE BIŠKUPIĆ // PJESME // ALAIN BOSQUET // AKVARELI // DINO TRTOVAC // NACIONALNA I SVEUČILIŠNA BIBLIOTEKA // ZAGREB // 9 - 18. V. 1986 // design: Biškupić