[Plakat izložbe Korijen razmišlja - bibliofilsko izdanje zbirke Biškupić II] - Trtovac, Dino (1986)
U gornjoj polovici formata plakata kvadratno polje sa dvije dominantne horizontalno položene trake boje, između kojih su mrljasti namazi. U donjoj polovici formata plakata tekst sa podacima o izložbi: KORIJEN RAZMIŠLJA // BIBLIOFILSKO IZDANJE ZBIRKE BIŠKUPIĆ // PJESME // ALAIN BOSQUET // AKVARELI // DINO TRTOVAC // NACIONALNA I SVEUČILIŠNA BIBLIOTEKA // ZAGREB // 9 - 18. V. 1986 // design: Biškupić