Scrittori contemporanei. ([Dubrovnik : s. n.], 1882)
Pregled južnodalmatinskih pisaca 15-19 st. (područje Dubrovnika i otoka Korčule).
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Hrvatska književnost -- Dubrovnik -- Povijest i kritika