Govor poslanika dra. Ante Trumbića, izrečen u sjednici 7. studenoga 1903. i ; Govor poslanika dra. Josipa Smodlake, izrečen u sjednici 8. studenoga 1903. Dalmatinskog sabora - Trumbić, Ante ([s. n.], 1903)
Dva politički govora o potlačenosti hrvatskog naroda u monarhiji.