Von der Luisenstrasse bey Fiume - Conrad von Hötzendorf, Hugo (1850)
Pejzaž sa prikazom velikog kamenja na proplanku obraslom niskim raslinjem u prvom planu, te naznakama krajolika u pozadini. Na poleđini fragment crteža olovkom s prikazom tri cvijeta.