Bankrot Narodne hrvatske stranke u Dalmaciji - Miličević, Ante, svećenik ([s. n.], 1900)
Autor naglašava kako je današnja narodna stranka dobrim dijelom napustila svoj stari „utemeljivački“ program te nastoji to obrazložiti kroz pitanja narodno-političke, gospodarske, ekonomske i financijske naravi.