Govori dra. Josipa Šilovića, narodnog zastupnika izbornoga kotara bošnjačkoga, održani dana 23. siečnja i 12. veljače u sjednicama Sabora Kraljev. Hrvatske, Slavonije i Dalmacije - Šilović, Josip ([s. n.], 1900)
U obranu ugarsko-hrvatske nagodbe i uprave u Hrvatskoj, o potrebi brige za zapuštenu mladež, o dužnosti polaženja predavanja na Zagrebačkom sveučilištu.